luni, 30 iulie 2012

Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson

Relatia dintre cei doi protagonisti din "Twilight" a fost puternic zguduita de materialele aparute in presa potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa cu regizorul Rupert Sanders, care este casatorit cu modelul Liberty Ross si are doi copii. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a productiei "Snow White and the Huntsman", aventura actritei americane cu Rupert Sanders avand loc in urma cu cateva saptamani, mai precizeaza aceeasi sursa. Foarte interesant nu? Pacat ca toate cuplurile mondene incep sa se desparta dupa ce fani au inceput sa se inpace cu ideea acelei relatii. Dar cand unele cupluri mondene se despart altele apar pe plaje si peste tot unde sunt si paparatzzi ca sa dea de veste.
                                                 

Taylor Lautner: De la un puşti simpatic la un tânăr "bine"

Pe Taylor Lautner îl ştim cu toţii din franciza Twilight, care l-a propulsat în cel mai scurt timp de la copil vedeta, la statutul de sex simbol al Hollywood-ului. Însă, înainte să devină idolul adolescentelor, Taylor a cochetat cu roluri mai mici în Cheaper by the Dozen 2Shadow Fury sau The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D.                                            
                                   


                                                  








          Familiarizat cu scena showbizului, încă de mic, Taylor şi-a făcut apariţia şi la premierele unor filmeprecum Son of the Mask.






                                                           





       Dacă în New Moon era un adolescent aparent neinteresant, cu pleată şi stil hippie, odată cu pregătirea producţiei pentru New Moon a pus pe el 10 kg de muschi, dobândind un fizic de invidiat.






                                  


Printre cele mai celebre tinere cu care a fost implicat într-o relaţie, se numără cântăreaţa Taylor Swift. Cei doi s-au cuplat în octombtie 2009 şi s-au despărţit 3 luni mai târziu.



Cu toate că este conştient că arată bine, Taylor a recunoscut că se simte puţin ruşinat de faptul că atâta lume l-a văzut la bustul gol.
Cea mai recentă relaţie a lui Lautner s-a consumat chiar cu colega lui de platou din thriller-ul Abduction– Lily Collins, însă cei doi s-au despărţit cu puţin timp înainte de premiera din septembrie 2011 a filmului.    

                              




Ei.... asa e sa fii vedeta , celebritatea o poti spune in multe feluri ca pe un lucru rau sau ca pe un lucru bun sper ca ati inteles voi despre ce este vorba. Bye.

Johnny Depp plânge după Vanessa Paradis


      Probabill ati mai auzit de Johnny Depp si de relatiile lui dar asta nu ati fi crezut. Actorul o vrea inapoi pe   Vanessa Paradis dupa ce s-a despartit de ea. El sustine ca inca tine la ea si ar face orica pentru a o aduce inapoi.  Se pare că lui Johnny i-a trecut cheful de aventuri şi acum vrea să se facă din nou băiat cuminte.
Cei doi au fost de curând într-o vacanţa de familie alături de cei doi copii ai lor în faţa cărora au hotărât să rămână prieteni. Actorul i-a dus Vanessei un pandantiv antic, de aur, cu un mesaj că o va iubi mereu. Dar parerea mea este:   Sunt într-o vacanţă de familie, ca să le arate copiilor că sunt încă o familie puternică, chiar dacă se vor despărţi sau nu. Dar faptul că s-a prezentat cu un cadou atât de emoţionant, e ca şi cum ar încerca să facă lucrurile să meargă. Johnny vrea să fie cu familia sa, este un familist, iar copiii sunt totul pentru el.              Vanessa Paradis şi Johnny Depp au doi copii                                                                                                                                                                                  

Paris Jackson fan Justin Bieber

Paris Jackson e fan Justin Bieber. Greu de crezut dar totusi adevarat. Uitati ce a spuns Paris despre Justin intr-un interviu: "Vreau să vă prezint un interpret care a cunoscut faima la o vârstă fragedă, la fel ca tatăl meu. Ştiu că tatăl meu ar fi vrut să fie mentorul cuiva precum el şi ştiu că ar fi fost foarte mândru că a venit la celebrarea de azi. Suntem toţi mari fani ai săi şi ai muzicii sale. Eu una sunt", a spus Paris Jackson pe scenă, când l-a prezentat pe Justin Bieber.

Paris Jackson este fan Justin Bieber